Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/supportteam.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715
Online Backup - SupportTeam

Online Backup

IT-SIKKERHED KRÆVER EN SYSTEMATISK TILGANG

IT-sikkerhed er noget de fleste virksomheder først tænker på, når skaden er sket. Uanset størrelsen eller typen af virksomhed, er det vigtigt at forholde sig til konsekvenserne af eventuelle digitale sårbarheder. i alle virksomheder er brugen af systemer forbundet med risici i større eller mindre omfang. alle risici kan ikke fjernes helt, men det er muligt at styre og kontrollere dem ved hjælp af en systematisk tilgang.

MANGELFULD BACKUP BETYDER MISTET OMSÆTNING

Mangelfuld backup, der ikke genskaber data, koster hurtigt din virksomhed dyrt i tabt arbejdsfortjeneste og mistet omsætning, hvis uheldet er ude. SupportTeam hjælper med en analyse af din virksomheds behov, så I får den mest optimale backup løsning.


HØJ DATASIKKERHED MED ONLINE BACKUP

En backup sikrer de data, der dagligt fungerer som livsnerve for mange virksomheder – og derfor er det vigtigt, at det bliver gjort rigtigt. Lad os tilbyde den bedste og mest sikre måder at bevare og få genskabt sine data på i tilfælde af f.eks. nedbrud, brand og lignende.

Professionel backup løsninger.

Hurtig og effektiv IT support.

SupportTeam installerer og supportere telefonsystem løsninger.

Office miljø i skyen. Bla. Word, Excel, Powerpoint, Outlook, Lync, Exchange og Sharepoint løsninger.

Åbningstider og Kontakt

Support Hotline – Ring 4422 0949
support@supportteam.dk

Mandag-Fredag: 8:00 – 20:00
Weekend: Lukket

SupportTeam ApS – Vestergade 34 – 3200 Helsinge
CVR: 35851062 – Danske Bank 3409-11443621