Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/supportteam.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715
Hosting - SupportTeam

Hosting

IT hosting af virksomhedens servere og programmer

SupportTeam tilbyder et bredt udvalg af skalerbare og professionelle IT hosting produkter. Vores hosting ydelser er tilpasset vores IT drift- og serviceaftaler, så du har mulighed for at kombinere hosting ydelserne med en lokal server, eller kun at køre hostede ydelser.
Fordele ved IT hosting

Der er stor stigning i Danske Virksomheder som vælger at outsource deres IT-drift. Det betyder at, at virksomhedens servere og programmer placeres i et hostingcenter frem for in-house i virksomheden.

Mange virksomheder vælger denne løsning fordi det giver rigtig god mening i forhold til økonomi, fleksibilitet og sikkerhed – og så slipper man for “it-bøvlet”

Hvis du ønsker optimal sikkerhed for virksomhedens data, samt en skalerbar løsning der både er tids- og omkostningsbesparende, så vil IT hosting være den rigtige vej.
Vores hostede løsninger og services tilpasses jeres ønsker og behov.

Ved at vælge SupportTeam til at hoste jeres servere behøver du ikke bekymre dig om IT driften, – den tager vi hånd om.
Alt efter virksomhedens behov og ønsker, har vi både hostede og virtuelle servere. Uanset løsning får I optimale serverforhold, så dine data og IT-systemer altid er opbevaret i sikret miljø!

Få styr på sikkerheden med online backup og hosted server. Vi scanner jeres mails for spam og virus, og sikrer en forsvarlig backup af virksomhedens data.

Kontakt os og få et godt tilbud.

Professionel backup løsninger.

Hurtig og effektiv IT support.

SupportTeam installerer og supportere telefonsystem løsninger.

Office miljø i skyen. Bla. Word, Excel, Powerpoint, Outlook, Lync, Exchange og Sharepoint løsninger.

Åbningstider og Kontakt

Support Hotline – Ring 4422 0949
support@supportteam.dk

Mandag-Fredag: 8:00 – 20:00
Weekend: Lukket

SupportTeam ApS – Vestergade 34 – 3200 Helsinge
CVR: 35851062 – Danske Bank 3409-11443621